Köksinredning

för ett nytt kök med känsla

Köksinredning för ett härligt nytt kök hittar du hos Creoform Kök. Med svensk kvalitet, trygg service och egen tillverkning i Hallstahammar skapar vi personliga kök som tillfredsställer länge. Ett brett sortiment ger många möjligheter, liksom att vi som standard skräddarsyr efter önskemål. Vi finns med hela vägen från första funderingen tills ditt nya kök är på plats.

CITRIN GRÅ ALM

Laminat är både kökets kameleont och slitvarg. Finns i många färger och kan perfekt imitera olika träslag. Slitstark köksinredning som är fräsch länge.

NEW YORK WHITE

Ett nytt kök med verklig lyster. Högglans är modernt, trendigt och tidlöst på samma gång. Handpolerat för utsökt finish.

MILANO S 5010-R90B

Målat blir unikt – välj kulör ur vårt standardsortiment, eller så målar vi i den kulör du önskar. Mängden kulörer att välja ifrån är i det närmaste oändlig.Två lager lackfärg ger ett nytt kök allra bästa finish och fräschör.

QUADRATUS VALNÖT

Känslan av trä är oslagbar för många. Vi har köksinredning med mängder av träslag och modeller. Med trä som åldras naturligt blir ett kök vackert och tidlöst.

Nya köksluckor

Nya köksluckor

Behåll det som är bra i ditt kök och byt köksluckor!  Och varför lägga ner mer tid, pengar och engagemang än det behövs?

Nytt kök

Nytt kök

Har du tagit beslutet att förändra ditt kök från grunden? Då har du en spännande och rolig tid framför dig.

Kök

Boka hembesök

Ett hembesök är guld värt, och du har allt att vinna. Ett nytt kök med rätta känslan. Boka redan nu!