Köksinredning

för ett nytt kök med känsla

Köksinredning för ett härligt nytt kök hittar du hos Creoform Kök. Med svensk kvalitet, trygg service och egen tillverkning i Hallstahammar skapar vi personliga kök som tillfredsställer länge. Ett brett sortiment ger många möjligheter, liksom att vi som standard skräddarsyr efter önskemål. Vi finns med hela vägen från första funderingen tills ditt nya kök är på plats.

CITRIN GRÅ ALM

Laminat är både kökets kameleont och slitvarg. Finns i många färger och kan perfekt imitera olika träslag. Slitstark köksinredning som är fräsch länge.

NEW YORK WHITE

Ett nytt kök med verklig lyster. Högglans är modernt, trendigt och tidlöst på samma gång. Handpolerat för utsökt finish.

MILANO S 5010-R90B

Målat blir unikt – välj kulör ur vårt standardsortiment, eller så målar vi i den kulör du önskar. Mängden kulörer att välja ifrån är i det närmaste oändlig.Två lager lackfärg ger ett nytt kök allra bästa finish och fräschör.

QUADRATUS VALNÖT

Känslan av trä är oslagbar för många. Vi har köksinredning med mängder av träslag och modeller. Med trä som åldras naturligt blir ett kök vackert och tidlöst.

Köksinredning med känsla hos Creoform kök

Köksinredning från Creoform Kök – förnya eller förändra från grunden. Ett brett utbud ger många möjligheter, och tack vare egen tillverkning i Sverige är anpassade lösningar en självklarhet. Vi utgår från utrymmet och dina önskemål. Från första funderingen tills ditt nya kök är på plats kan våra köksspecialister guida dig. 

Laga en trerätters måltid, ta hand om disken, läsa tidningen eller ta en kaffe. Nog är det mer trivsamt när köket är lätt att hålla rent, modernt och funktionellt?  Antingen förnyar du köket genom att exempelvis byta köksluckor, eller så förändrar du det från grunden. Vi hjälper dig fram till ett snyggt, trivsamt och snillrikt kök.

Botanisera bland våra köksluckor, lådor och bänkskivor av olika material, design och kulörer. Därtill hittar du praktiska tillbehör och detaljer för köksinredning. Läs om vägen till ett bra kök i vår köpguide.

Boka hembesök utan kostnad eller köptvång idag! 
Nya köksluckor

Nya köksluckor

Behåll det som är bra i ditt kök och byt köksluckor!  Och varför lägga ner mer tid, pengar och engagemang än det behövs?

Nytt kök

Nytt kök

Har du tagit beslutet att förändra ditt kök från grunden? Då har du en spännande och rolig tid framför dig.

Kök

Boka hembesök

Ett hembesök är guld värt, och du har allt att vinna. Ett nytt kök med rätta känslan. Boka redan nu!