Creoform Kök söker nu återförsäljare i Dalarna, Värmland, Stockholm och Helsingborg. Hör av dig om du blir inspirerad, så bokar vi en rundtur i vår fabrik i Hallstahammar.

Creoform Kök är ett stabilt familjeföretag i andra generationen med över 40 års erfarenhet av kök. Sedan starten bygger vårt koncept på kvalitet, design och service. Kvalitet i alla led. Från krav på leverantörer och vår egen tillverkning till krav på transportörer och montörer. Design för skönhet, användbarhet och hållbarhet. Vi har ett av marknadens absolut bredaste sortiment av modeller, material och kulörer.  Servicen, den nivå vi håller, är vi mycket stolta över. Vi gör allt för att våra återförsäljare ska få support som behövs, så snabbt som möjligt.

Alla ska kunna få en ny fräsch kökskänsla

Vi utgår från ett koncept som vi kallar "Förnya eller förändra?", vilket innebär att kunden kan få hjälp med både en köksrenovering som luckbyte och ett komplett nytt kök. När det gäller nya helkök spänner Creoforms sortiment från enklare prispressade basmodeller till exklusiva detaljrika kök med platsbyggd känsla. Ett urval som ger flera prisgrupper och därmed möjligheten att möta många olika kundbehov. Creoform Kök har lång erfarenhet av att skräddarsy luckor till befintliga stommar, vilket gör att kundunderlaget även innefattar de som önskar köksrenoveringar.

Specialmått är standard för oss

Tillverkningen sker till största delen i vår egen fabrik i Hallstahammar. Det gör att vi har full kontroll över kvalitet, ledtider och leveranser. Våra återförsäljare får snabba och exakta leveransbesked och vi håller alltid utlovade leveranstider. Egen tillverkning ger oss också möjligheten att helt eller delvis skräddarsy köksinredning till låg merkostnad, något som ger kunderna många möjligheter och därmed stora försäljningsfördelar för våra återförsäljare. Specialmått är lika mycket vardag som standardmått för oss, vilket innebär att våra återförsäljare tryggt kan åta sig alla typer av köksbeställningar.

Vi hjälper varandra

Creoform Kök har en central marknadsfunktion som sköter marknadsföring på nationell nivå i Sverige och Norge. Leads och kundförfrågningar som kommer in via vår centrala hemsida, Facebook och övriga marknadsföringskanaler vidarebefordrar vi direkt till återförsäljaren närmast kunden.

Som återförsäljare för Creoform Kök ingår du i en grupp av skickliga, yrkeserfarna köksspecialister.  Med åren har vi skapat god teamkänsla bland våra återförsäljare, där alla hjälper alla. Det innebär att du alltid kan få svar på praktiska funderingar, bolla idéer och ta del av hur de andra gör med exempelvis sin lokala marknadsföring. På så sätt går det snabbt att ta reda på vad som fungerar och inte fungerar. Via Facebook har vi en egen ÅF-grupp för kunskapsutbyte och funderingar. Du får också utbildning på våra produkter och ordersystem.

Låter det intressant? Hör av dig till oss, så tar vi en rundtur i vår fabrik och bekantar oss närmare.

Joakim Andersson, Creoform Kök, info@creoform.se