Ett hembesök är guld värt!

Att bli guidad hemma på vägen till ett nytt kök uppskattas av många
 
I lugn och ro får du berätta om dina önskemål och funderingar. Steg för steg går ni sedan igenom vad som är viktigt att tänka på för att du ska få ett kök med rätta känslan. Köksspecialistens långa erfarenhet är ett ovärderligt stöd längs vägen.

Vid hembesöket tar köksspecialisten med sig färg-, stil- och materialprover för att du ska få uppleva exempelvis köksluckan i miljön den ska vara i. Infallande ljus, befintlig belysning, färger och mönster som du redan har påverkar nästan alltid det slutgiltiga intrycket.

Hembesöket anser många vara guld värt. Lösningar diskuteras, möjligheter lyfts fram och frågetecken rätas ut. Och det är dessutom kostnadsfritt, en unik service utan köptvång som syftar till att du ska få ett kök med rätta känslan.

Få kaffemaskin i julklapp!

Beställ nytt kök innan jul! Så får du en julklapp värd 4995 kr!
Doften av nymalet och färskbryggt kaffe passar fint in i ett nytt kök tycker vi. Därför får du en exklusiv espresso- och kaffemaskin, värd 4995 kr, till ditt nya kök om du beställer ett kök för minst 50 000 kr innan den 22 december.  

En exklusiv espresso- och kaffemaskin. Testvinnare hos Råd & Rön
Du får en helautomatisk espressomaskin från välkända De Longhi. Genom några enkla knapptryck får du en espresso precis som du vill ha den, eller krämigt skum till din cappuccino. Du justerar enkelt aromintensiteten beroende på om du vill ha mild eller stark smak på ditt kaffe. Med den integrerade kaffekvarnen maler du dina kaffebönor, men maskinen kan även hantera malet kaffe. Välj mellan 13 olika inställningar. Espressomaskinen är testvinnare hos Råd & Rön.

Börja med att boka ditt hembesök nu - fyll i nedan så hörs vi snart!