15-årsfirande

Få ännu mer köksglädje!

Nu får du som köper ett Creoformkök även en Sous Vide Cooker från Witt eller ett set med högkvalitativa köksknivar från Global. Värde 4199 kr. Erbjudandet gäller vid köp av kök för minst 35 000 kr - t.o.m. 24/10 2018.

Sous vide är tillagningsmetoden bakom mästerkockarnas möra, saftiga anrättningar. Med Sous Vide Cooker kan du tillaga de flesta råvaror, som kött, fisk, grönsaker och råvaror. De skarpa köksknivarna från Global gör matlagningen roligare och du kan utmana dig själv mer i kokkonsten.

Ett hembesök är guld värt!

En unik service utan köptvång för att du ska få rätta kökskänslan.

Vid hembesöket tar köksspecialisten med sig färg-, stil- och materialprover för att du ska få uppleva exempelvis köksluckan i miljön den ska vara i. Infallande ljus, befintlig belysning, färger och mönster som du redan har påverkar nästan alltid det slutgiltiga intrycket.

I lugn och ro får du berätta om dina önskemål och funderingar. Steg för steg går ni sedan igenom vad som är viktigt att tänka på för att du ska få ett kök med rätta känslan. Köksspecialistens långa erfarenhet är ett ovärderligt stöd längs vägen.

Hembesöket anser många vara guld värt. Lösningar diskuteras, möjligheter lyfts fram och frågetecken rätas ut. Och det är dessutom kostnadsfritt, en unik service utan köptvång som syftar till att du ska få ett kök med rätta känslan.

Boka ditt hembesök nu - fyll i nedan så hörs vi snart!