Fröet till Creoform Kök såddes redan 1975 när en av våra grundare såg möjligheten att renovera köksluckor på ett enkelt och smidigt sätt. Behovet var stort, metoden patenterades och spreds ut i Skandinavien, och succén var snart ett faktum.

Under åren som gick vann man sakta men säkert stora erfarenheter om vad som gör kök till bra kök och vad som gör kunder till nöjda kunder. Kvalitet, service och design visade sig vara oumbärliga ingredienser för att få till kök med tillfredsställelse som räcker länge.

Creoform Kök uppstod 2003 ur tanken om att skapa Sveriges smidigaste tillverkning av köksinredning och basera allt på snygg design, hög kvalitet och riktigt bra service. Och detta oavsett om du ska förändra ditt kök från grunden, eller förnya det, genom att till exempel byta köksluckor, lådor och tillbehör.

Köksinredning från Creoform Kök är något alldeles extra. Förutom att du har marknadens största sortiment av köksluckor att välja emellan, kan du också få köksluckor med din egen design. I vårt stora utbud av köksinredning hittar du en mängd köksluckor, lådor och bänkskivor av olika design, kulörer och material – samt spännande inredningsdetaljer och smarta tillbehör.

Med Creoform Kök får du två smarta sätt att göra din köksrenovering – förnya eller förändra. Antingen förnyar du ditt kök genom att byta köksluckor, bänkskivor och inredning eller så förändrar du köket från grunden. Helt enkelt, köksrenovering på det enklaste och bästa sättet.